Din frisør kan give dig en sexet og intellektuel stil

 

Hop forbi din frisoerIndrømmet: En ny frisure er måske ikke helt nok til at blive sexet og intelligent. Men det er et godt sted at starte. Alt for mange mænd lader nemlig håret stå til, hvilket er første fejl på vejen til at se komplet sjusket ud. Så hvis du drømmer om at være lidt mere sexet til hverdag, er første skridt at hoppe ind forbi en god frisør og få en ny frisure.

Din frisure afgør din stil

en mislykket frisureAlt for mange kommer ud fra frisøren med en frisure, der slet ikke passer til deres hovedform og ansigt. Det gælder både kvinder og mænd, der måske har set en fed frisure på en kendt eller på nettet, som de sætter sig for, at de vil have. Men er du ikke uddannet frisør, kan du næppe se, hvilken frisure, der reelt set passer til dit ansigt. Så lad være med at være stålsat på et bestemt look – for hvad, der ser godt ud på Ronaldo, ser måske ikke skarpt ud på dig. Lad frisøren træde til!

Afhængigt af, om dit ansigt er rundt eller aflangt, om du har lyse eller mørke træk, om du har flyveører eller ej, så er det helt forskelligt, præcis hvordan du kan blive klippet. Kan du ikke gro et pænt skæg, skal du nok ikke satse på det skæggede, intellektuelle look.

Mange måder at se godt ud

Der findes ikke nogen endelig opskrift på, hvordan man kommer til at se godt ud. For, som vi allerede har afsløret, er det ikke alle, der kommer til at ligne Ronaldo, bare fordi de får hans frisure. Det er måske heller ikke alle, der kan bære lige netop den stil.

Til gengæld er der god chance for at se godt ud, hvis man finder lige netop den frisure og det tøj, der får en selv til at stå skarpt. Når du har fundet den frisure, der klæder dig og dit ansigt, er det tid til at kigge ned ad dig selv. Er dit tøj det rigtige til dig?

Den intellektuelle

den intelektuelleDet er ikke alle mænd, der tør vise lidt kant i deres påklædning – og det er da heller ikke noget for alle. Ligesom med frisuren, er der ingen grund til at hoppe i noget tøj, som lægger op til en bestemt stil, hvis man ikke kan bære det.

Vil man gerne udstråle ”sexet og intellektuel”, så skal man blandt andet have styr på sin frisure. Det kan enten være den fuldskæggede udgave med nydeligt, kort hår – måske sideskilning. Kan du bære det, kan den meget omdiskuterede man-bun også give noget kant.

Påklædningen

paaklaedningen er ogsaa vigtigDen intellektuelt-sexede stil afhænger også af det rette tøj. Stilen kan gå to veje: Formel med jakkesæt eller casual med jeans og t-shirt. Det vigtige er, at det er noget classy tøj – ikke spraglet med fjollede motiver eller vildt farverigt.

Så du skal altså hive fat i en god frisør og få en skarp frisure, der passer dit ansigt og den stil, du gerne vil have. Dernæst skal du finde det tøj, der passer til dig. Hvis du er lang og ranglet, er det ikke sikkert, at du skal have løse bukser og en stor hættetrøje på – det skal du nok helst ikke uanset hvad – men gå i stedet efter nogle tætsiddende jeans og en lang, ikke for løs t-shirt, så er du godt kørende.