Magasiner er da en kvindeting – eller hvad? Der findes et utal af magasiner til kvinder; Eurowoman, Hendes Verden, Magasinet Q og mange flere. De kan læse alt om mode, make-up, skønhed, sex & samliv, sport & sundhed, ligesom der findes talrige magasiner om bryllupper, babyer og hobbyer.

Men hvad med mænd?

Der findes enkelte ”mandemagasiner” – Euroman og Gastromand for at nævne et par eksempler. Men fælles for de fleste mandemagasiner er, at de alle sammen er vinklede til at handle om fx biler eller madlavning for mænd.
Derfor er det Man Magazines mission at ramme en bred skare af mænd med vores all-round mandemagasin. Her vil du kunne læse om alt inden for stil, design, gadgets, biler, sport og kultur. Vores artikler vil være en blanding af guides, nyheder og anmeldelser – og vi håber, at du bliver glad for at følge med.

Det kan du læse om hos Man Magazine.

Hos Man Magazine er vores mål at levere relevante, aktuelle og interessante artikler til en bred skare af mænd. Der vil være noget for både den sportsinteresserede, bil-elskeren, gadget-nørden, trendsætteren og den intellektuelle – kort sagt vil der være noget for enhver smag.
Til den sportsinteresserede har vi en kategorien sport, som vil indeholde guide til den gode træning, valg af plejeprodukter og lidt om det seneste fra sportsverdenen. Vi vil forsøge at levere aktuelt indhold, så du kan holde dig opdateret hos os.
Bilelskeren vil i kategorien ”biler” finde reportager om lækre biler og gear til bilen. Det er her, bil-elskeren kan sidde og drømme om at tjene penge til at købe den der store, fede Audi, som vi alle sukker efter – vi sørger for at levere lækre billeder fra tidens biler.
Er du gadget-nørd vil du finde spændende indhold om de nyeste gadgets i kategorien af samme navn. Vores ambition her er at underrette om ikke kun de nyeste iPhones, men også andre spændende områder, der er spændende at læse om for en ægte gadget-nørd.
Til trendsætteren, der har styr på mode & stil, har vi kategorien ”stil”. Her vil vi sætte fokus på ting fra modeverdenen, fx tøj og sko. Ved at læse med hos os, kan du være sikker på, at blive opdateret om det nyeste fra modeverdenen, så du fortsat kan klæde dig som en rigtig mand.

Følg med og stil os dit spørgsmål

Du kan finde os på Facebook, hvor vi vil dele vores nyeste artikler med dig – og måske afholde en lille konkurrence en gang i mellem :-). Vi hører gerne fra vores læsere, så hvis du har ris eller ros, kan du enten bruge vores kontaktformular her på siden eller skrive til os på Facebook. Vi svarer hurtigst muligt. Har du tips til spændende indhold, er du også meget velkommen til at give os et praj!
Tak for at du læser med :-)!
/Redaktionen

Og hvem er så Redaktionen? 🙂
Det er såmænd content teamet hos bureauet OnlineSynlighed.dk