Tør du være moderne og stilet?

Anmeldelse: Klassisk men bestemt ikke kedeligt

 

Et sort jakkesæt, en hvid eller lyseblå skjorte og så et neutralt og ensfarvet slips. Det er oftest sådan mænd fra den finansielle sektor klæder sig. Samtidig er det en af de eneste faggrupper, der klæder sig i både jakke og slips til hverdag. For selvom jakkesættet ofte også er brugt af eksempelvis ejendomsmæglere, så er det sjældent, at slipset indgår som en del af deres påklædning.

Selv de danske politikere, som ellers historisk set er en faggruppe, der altid har klædt sig meget nydeligt, er begyndt at gå væk fra slipset til dagligt. Både Alternativets formand, Uffe Elbæk, og formanden for de Radikale, Morten Østergaard, har nærmest gjort det til en del af deres personlige brand ikke at iklæde sig slips – og ofte ikke engang skjorte.

Men betyder det så, at slipset er forbeholdt den gruppe mennesker, der med et glimt i øjet bliver refereret til som ”banditter i habitter”? Her er svaret et klokkeklart nej. Et jakkesæt med slips behøver nemlig ikke være hverken ensfarvet, stift eller kedeligt. Tværtimod!

Det klassiske look med et twist

Der er ingen tvivl om, at de fleste nok først finder jakkesættet frem, når der er en festlig lejlighed i vente. Men når man så alligevel er i gang med at klæde sig på til fest, hvorfor så ikke gå hele vejen og skille sig lidt ud fra mængden af sorte slips og hvide lommetørklæder i brystlommen?

Moden skifter som bekendt hele tiden, men særligt inde for de seneste par år er det blevet en trend, at mænd går væk fra de klassiske ensfarvede sorte jakkesæt. Og mens nogle i stedet går over til blå eller vinrøde, går andre skridtet videre og tage en blomstreret skjorte på også. Det blomstrede look er nemlig også blevet vældig populært blandt mænd.

Hvis du synes, at en blomstret skjorte er et skridt for langt for dig, er der heldigvis andre muligheder. En af dem er at kombinere en ensfarvet skjorte med et spraglet slips. Og her snakker vi ikke om et slips i en pastelfarve eller et slips af den slags, som din onkel bærer til jul med et fjollet rensdyrmotiv. Det kan nemt gøres meget mere elegant.

Mønstrene giver mere liv

Accessories er også for mænd

Fordi moden er drejet i retning af, at mænd også sagtens kan bære blomstrede mønstre, er udbuddet af produkter på dette marked også vokset. Et eksempel på det er Bohemian Revolt kollektionen, som den danske virksomhed TRENDHIM står bag. Vi har haft et par af produkterne i hænderne, og den høje kvalitet manifesterer sig fra første øjeblik, man lægger hænderne på kollektionen.

Bohemian Revolt kræver lidt mod, hvis man er vant til ensfarvede slips og ikke andet, men vi er sikre på, at du kan bære det.

Kollektionen byder på en række stilfulde slips, der alle er enten blomstrede eller på anden vis mønstrede i et klassisk look. Farverne er nedtonede, mens mønstrene giver en glimrende kontrast til de klassiske farver. Det er altså mere detaljerne end farverne der gør slipsene unikke – en perfekt blanding af et klassisk look tilført et moderne twist. Naturligvis produceret i en upåklagelig kvalitet.

Den helt store fordel ved kollektionen er dog, at det ikke kun er slips. Kollektionen indeholder nemlig også lommeklude, butterfly og tørklæder, der matcher stilen fra slipsene. Du kan altså købt et helt matchende sæt, eller blande de forskellige farver, hvis du vil have endnu mere spil i dit outfit. Bohemian Revolt giver dig med andre ord muligheden for at kombinere på livet løs, uden at frygte for, at det går ud over dit look.