Overvejer du at sælge din bolig? Så få et gratis salgstjek

 

Hvis du går og overvejer, om det er nu, du skal sælge din bolig, eller om det er bedre at vente, kan det være en god idé at finde ud af, hvad din bolig egentlig er værd. Måske vil du gerne have mere plads, men er i tvivl om du skal sælge og købe nyt eller blot bygge til.

Uanset årsagen til dine overvejelser, kan du med en konkret salgsvurdering af din bolig bedre få en fornemmelse af, hvad din bolig er værd, og om denne vurdering stemmer overens med dine forventninger.

Gratis salgsvurdering hos ejendomsmægler

Det kan være svært at vide, hvor meget din bolig er værd, hvis du går med tanker om at sælge. Derfor har de fleste mæglerkæder et gratis salgstjek eller salgsvurdering. Med en gratis salgsvurdering af din bolig, får du en konkret vurdering af boligens værdi på pågældende tidspunkt. Du kan derfor med fordel kontakte en lokal ejendomsmægler til at vurdere boligen.

Et salgstjek foregår ved, at ejendomsmægleren vurderer boligen ud fra forskellige boligdokumenter og en række spørgsmål til dig som sælger. Disse spørgsmål kunne f.eks. være, hvor længe du har boet i boligen, hvad du evt. har lavet ved den, og hvad årsagen til at du overvejer et salg er. Derudover tager ejendomsmægleren også udgangspunkt i tidligere solgte boliger i området, for på den måde at finde frem til den bedste vurdering af dit hus.

En vurdering af din bolig er altid uforpligtende og gratis, og kan være et godt sted at starte, hvis du er i tvivl om du vil sælge din bolig.

Vælg en professionel ejendomsmægler

Der findes rigtig mange forskellige ejendomsmæglerkæder på markedet, og det kan derfor være svært at vide, hvilken du skal gå til. Derfor bør du også gøre dit hjemmearbejde ordentligt, så du ved, hvilke ejendomsmæglere der er i dit område, og om de har stor erfaring med at sælge lige netop din type bolig.

Det er ekstremt vigtigt, at du finder en ejendomsmægler du har tillid til, og som du har en god kemi med. Ellers kan det hurtigt blive utrygt for dig som sælger og evt. køber, hvis ikke du føler, at du kan stole på ejendomsmægleren. Derfor kan det også være en god idé at mødes med flere forskellige ejendomsmæglere, for at se hinanden an og for at se, om der er grobund for et samarbejde.

Vælg en lokal ejendomsmægler

Bor du i Østjylland kan en lokal og professionel ejendomsmægler i Ørsted være et godt sted at starte. De har over 75 års erfaring i at sælge alle typer af boliger, og de kan derfor give dig en tryg og tillidsfuld handel.

Med en professionel og kyndig ejendomsmægler ved din side, kan du også få gode råd til, hvordan du gør din bolig endnu mere indbydende for potentielle købere. Her er det nemlig førstehåndsindtrykket, som kan være afgørende for, om din bolig bliver solgt, og til den pris du ønsker.

Ved at vælge en lokal ejendomsmægler i Ørsted eller andre steder i landet til at sælge dit hus, er du sikret en sikker handel, hvor du ikke selv har ansvaret for handlen og eventuelle spørgsmål fra køber.