Hudpleje er blevet mere populært hos mænd

 

hudpleje-mand

Hudplejeprodukter og skønhedsrutiner er ikke længere kun forbeholdt kvinder. Faktisk køber mænd i dag hudplejeprodukter som aldrig tidligere. En statistik fra brancheforeningen Kosmetik- og hygiejnebranchen viser nemlig, at salget af skønhedsprodukter til mænd er steget fra 2012 til 2018 med hele 37 %. Der er altså betydeligt flere mænd i dag, der, ligesom mange kvinder, har fundet behov og glæde ved at gøre mere ud af sig selv og deres udseende.

Kigger man rundt omkring på hylderne i diverse skønhedsforretninger, findes der da efterhånden også utallige skønhedsprodukter til mænd. Selv i supermarkederne kan man finde næsten lige så mange hud-, krops- og hårplejeprodukter til mænd som til kvinder.

De mange produkter til mænd skyldes blandt andet en højere efterspørgsel hos mænd efter hudplejeprodukter. Det tyder i høj grad på en udvikling, hvor det ikke længere er pinligt eller mindre maskulint for manden at gå op i sit udseende. Tværtimod er det nærmest gået hen og blevet en selvfølgelighed eller måske ligefrem en nødvendighed for den moderne mand at tage hånd om sig selv.

Tag hånd om din hud

Selvom nogle mænd stadig sværger til en omgang med vand og sæbe som deres daglige hudplejeritual, er der i dag også mange mænd, der bruger lang tid på at stå foran spejlet og gøre noget ud af sig selv ved at fordele voks i håret og smøre sig ind i cremer.

Ønsker du en velplejet hud, skal der da også lidt mere til end et par plask med lunkent vand og lidt håndsæbe eller shampoo. Hvis du gerne vil have en pæn og velplejet hud, er det en god idé at bruge en god ansigtsrens, der kan hjælpe med at rense din hud i dybden uden at udtørre.

Derefter er det vigtigt med en god fugtighedscreme. Alle hudtyper har nemlig brug for fugt, og for at din hud kan holde sig sund og spændstig, er det vigtigt, at du anskaffer dig en god fugtighedscreme. Ønsker du at bevare og forlænge din ungdommelige hud, kan en anti-age creme desuden også være et godt valg.

hudplejeprodukter-til-maend

Anti-age hudpleje til mænd er et stort hit

Hos mændene er det da særligt også anti-age produkter, der hitter, og som er at finde i rigtig mange mænds toiletskabe – og med god grund. For i det meste af verden, inklusiv Danmark, er der gået mode i at holde sig ung, sund og velplejet.

Det unge og smukke ideal har blandt andet også fået rigtig mange til at ty til diverse kosmetiske behandlinger i ansigtet. Men for dem, som ikke umiddelbart har lyst til at lægge sig under kniven (eller nålen), er der heldigvis hjælp at hente hos diverse skønhedsbrands.

At se ung og velplejet ud er altså i høj grad blevet moderne, og der er hudpleje alfa og omega. Men selvom mange mænd måske har lyst til at pleje deres hud, har de måske ikke ligefrem lyst til at have en lille lyserød krukke stående på badeværelset og bruge løs af denne.

Det behøver du heldigvis heller ikke længere. Rigtig mange skønhedsbrands som eksempelvis Beauté Pacifique laver nemlig cremer til mænd, som også er designet til mænd. Det betyder: Ingen lyserøde farver og et særligt maskulint design og udtryk, der gør, at du med stolthed kan have dine hudplejeprodukter stående fremme på badeværelset.