Det siger din drink om din personlighed

 

hvad siger din drink om dig

Enhver mand, der er på bytur med vennerne, passer på en af følgende stereotyper: Den intellektuelle, hipsteren, håndværkertypen og den metroseksuelle. Det hele bliver afsløret, når han bestiller sin foretrukne drink. Vi giver her vores bud på, hvad din drink siger om din stil – og måske kan du genkende nogle af dine venner også.

Pilsner – Tuborg, Carlsberg eller Slots

Om du bestiller Turborg, Carlsberg eller Slots er underordnet – for det faktum, at du bestiller en pilsner, når du er i byen siger mere end rigeligt om dig. Du er håndværkeren – om det er tømrer, murer eller elektriker er ligesom mærket af øllen underordnet.

Faktum er, at du hører til i den faggruppe, der opfandt fyraftensbajeren, for er der nogen, der drikker mange øl, så er det det hårdtarbejdende folk, som møder før alle andre på arbejde om morgenen. Respekt for det – men måske du skulle skrue ned for øllen?

Håndværkerne er ikke at forveksle med de mange gymnasieelever og andre unge mennesker fra diverse ungdomsuddannelser, der drikker rigtig meget øl – fordi de ikke har råd til andet, og en fadøl er det billigste alternativ.

Whiskey, cognac – X.O. helst

x.o.Er du ham, der bestiller en X.O. (extra old) Whiskey eller Cognac? Ja, så kan du nok ikke løbe fra din status som ham den intellektuelle i gruppen – eller måske er du så intellektuel, at du befinder dig i en gruppe kun med andre intellektuelle.

Når du har fået din cognac, kan du ikke helt lade være med at drikke den på en intellektuel måde – den skal serveres i det rigtige glas, on the rocks naturligvis, og man kan ikke drikke den, hvis man ikke snuser til den først og kommenterer den på sin aromatiske duft.

Du kan heller ikke lade være med at kommentere på eftersmagen, cognacens sødme og krydrede smag – og du kan faktisk heller ikke lade være med at fortælle om Cognacens historie, området, som den kommer fra og fabrikanten bag. Måske ødelægger du faktisk aftenen lidt for dine venner med al den snak om din cognac.

Økologisk øl fra det lokale bryggeri

ølUdser du dig altid det anderledes og skæve og bestille noget som økologisk øl fra et lokalt bryggeri, når du er i byen? Så har du sandsynligvis også tillagt dig et fuldskæg, tykke briller og en løs skjorte. Du er med andre ord hipster, og det kan du ikke komme uden om.

Dine venner kender dig som en lidt mystisk og af og til bedrevidende type. Når du får noget at drikke, når du til et tidspunkt på aftenen, hvor du holder en prædiken for dine venner – om miljøet, truede dyrearter i Afrika eller økologi.

Alternativet til at drikke økologisk øl er at drikke alkoholfri øl eller vegansk vin.

Cosmopolitan, strawberry daiquiri eller Piña Colada?

Tja – den sidste kan I nok godt gætte. Og der er ikke noget i vejen med at være glad for farverige drinks, men er du ham fyren, der bestiller en strawberry daiquiri uden at tøve, så har du en dyb kontakt til din egen mandighed. Du er selvsikker nok til at bestille noget, som de fleste vil kalde en pigedrink.

Dine venner vil måske kalde dig metroseksuel, for selvom du ikke har make-up og dametøj på, så udvisker du nogle kønsgrænser for bartenderen, når du bestiller en ”pige-drink”. At bestille en klassisk, farverig cocktail er muligvis også et fantastisk redskab til at signalere, at du er optaget.

Send en snap til kæresten derhjemme, når du får din piña colada, så ved hun også, at du ikke er ude på ballade. Der er selvfølgelig også den risiko, at pigerne synes, at det er fantastisk charmerende, at en mand tør bestille cocktails og stimer om dig. Det kan lige som gå begge veje, tænker vi. Uanset hvad, er der ikke noget galt med at erkende, at cocktails bare smager rigtig godt.