3 Uundværlige gadgets i køkkenet

 

gadgets til koekkenetDer findes to typer af mænd: Dem, der går op i at lave mad, og dem, der overhovedet ikke går op i at lave mad. For den første gruppe er det her en selvfølgelighed af en artikel, mens artiklen belyser nogle gadgets, der kan gøre madlavning mere sjovt for den anden gruppe af mænd.

Vi har fundet 3 gadgets, som hurtigt kan blive uundværlige i ethvert køkken.

Popcorn-maskinen

retro popcorn maskineJaja, tænker du måske – hvad med en mikrobølgeovn, den kan da også lave popcorn? Men det er ikke pointen her. Pointen er, at en popcorn-maskine oser af retro, god karma og komfort. Nogle vil mene, at det er kikset at have en popcornmaskine.

Vi vil tillade os at mene, at det afhænger af prisen, om den er kikset eller ej. En billig, plastikmaskine er ikke ligefrem blæret. Men en rigtig, retro popcornmaskine – det er cool. Man bliver 100 % nostalgisk og i godt humør af popcorn – især når de kommer fra en maskine, der ligner den i biografen.

Desuden er kvaliteten ikke at sammenligne. Popcorn fra en rigtig maskine smager og dufter langt mere overbevisende end dem fra mikrobølgeovnen. Feinschmeckeren vil måske foretrække at lave sine popcorn i en gryde, og det er da også en form for umami.

Chokoladefontæne

chokoladefontaeneEn chokoladefontæne kan gøre en af tre ting for folk:

  1. Kombinationen mellem smeltet chokolade og en fontæne – wow, bare wow!
  2. Vække dårlige minder om diarré efter en billig buffet på hotellet i Tyrkiet.
  3. Lækkersult: Må-ha’-chokolade-nu!

Hvis man hører til blandt de første, er chokoladefontænen en sikker vinder. Den imponerer, den er sjov – en fantastisk og uundværlig gadget til enhver fødselsdag og ethvert middagsselskab. Den vil skabe glæde hos såvel ældre som yngre medlemmer af familien – go for it!

Hvis man hører til blandt den anden gruppe, har kombinationen af reaktion nr. 1 eller 3 og dårlig hygiejne på badehotellet i syden ødelagt chokoladefontænen – måske for bestandigt. Afhængigt af, hvor imponeret man var første gang, eller hvor glad man er for chokolade, kan en chokoladefontæne måske stadig vække glæde – og måske er det for sent, og chokoladefontænen er ødelagt for altid.

Hører man til den tredje gruppe er den afgørende faktor rygrad. Har man det, eller har man det ikke – det er det store spørgsmål. Har man rygrad, kan chokoladefontænen være en rigtig fornuftig investering, og den kan skabe mange lykkelige stunder mellem dig og chokolade.

Men har du ikke rygrad, kan det gå helt galt, og du vil, før du ved af det, befinde dig i en ubehagelig og pinlig situation. Du vil ikke ønske, at dine venner er fluer på din væg, når du fredag aften slubrer chokolade i dig direkte fra fontænen.

Smart el-koger

 

smart el.kedlenListens sidste deltager er en sand gadget. Denne el-koger er smart i den samme forstand, som næsten alt andet i det hjem er det, hvis du overvejer at investere i en smart el-koger. For så har du allerede hele pakken: Smart-TV, smart-køleskab, smart-vaskemaskine osv.

En smart el-kedel kan styres fra en smartphone – både iOS og Android. Du kan med andre ord ligge i sengen og tænde for el-kedelen, når det er ved at være tid til en pause fra Netflix på smart-TV’et. Og når du alligevel er i gang med at starte el-kedelen fra sofaen, kan du ligeså godt tjekke beholdningen i dit køleskab fra app’en, så du ikke behøver at åbne det for at se, om du har mere mælk til kaffen.

En smart el-kedel kan hurtig blive en uundværlig gadget, når man først har vænnet sig til at kunne vente med at stå op af sengen om morgenen til vandet til morgenkaffen koger.