Hvordan finder du den bedste VVS’er til din opgave?

 

VVS mandStår du og har brug for en VVS-montør til renovering af nyt badeværelse, montering af nyt toilet eller noget helt tredje, har du sikkert også søgt nettet rundt for at finde frem til den bedste (måske billigste VVS’er), du kan finde i dit lokalområde.

Men det kan hurtigt være tidskrævende at sætte sig ind i, hvem af de mange forskellige virksomheder, der er til at stole på, og som rent faktisk gør et ordentligt stykke arbejde, hvis du ikke kender en lokal VVS’er i forvejen. Derfor har vi samlet et par gode råd til, hvordan du finder frem til den bedste VVS’er til lige præcis din opgave.

Søg efter den rette ekspertise

Der findes mange forskellige typer af VVS-opgaver, og det er ikke alle VVS-installatører som har lige stor erfaring og viden inden for alle områder. Du bør derfor finde ud af, hvad du præcist har brug for hjælp til, og herefter søge på nettet efter en med ekspertise inden for dette område. Mangler du hjælp til et nyt badeværelse, er der ingen grund til at se på VVS-firmaer som primært udfører blikarbejde og energioptimering. Samtidig kan det være en god idé at vælge installatører, som har stor erfaring med lige præcis den opgave, du ønsker at få løst, så du er sikker på, at det bliver gjort ordentligt. Byens VVS er et VVS-firma i Østjylland, som bl.a. dækker Randers, Aarhus og Hadsten. Her er alle VVS-installatører autoriserede og med mange års erfaring, hvilket sikrer dig en god kvalitet i enhver opgave, der udføres.

Hvad vil du give for udførelsen af opgaven?

Med så mange VVS’ere på markedet, så er der også rift om kunderne i de forskellige områder. Dermed kan der også være stor forskel på priserne på den opgave, du skal have udført. Du bør derfor gøre op med dig selv, hvad du vil betale for opgaven. Når du finder frem til forskellige virksomheder i din søgning, kan du ofte også se, hvad prisen er på forskellige opgaver. Kan du ikke det, er der ikke andet for end at ringe til den pågældende virksomhed. Når du ringer til dem, kan du få svar på, hvor meget det vil koste, og dermed kan du hurtigt vælge dem fra, hvis de er for dyre. Er prisen i orden, kan du gå videre i din research.

Se på anmeldelserne fra andre kunder

Det er efterhånden sjældent, at vi køber noget, det være sig ydelser eller produkter, uden overhovedet at have undersøgt lidt om både produktet og virksomheden først. Med internettet er dette da også blevet langt nemmere, og derfor kan du lige så godt gå i krig med at søge på nettet efter anmeldelser fra andre om det pågældende firma, du har fundet frem til. Dernæst kan du passende kontakte venner eller familie for at forhøre dig ad, om de kender til vedkommende og om de har gode erfaringer med dem. Kender de ikke virksomheden, kender de måske en anden, de i stedet kan anbefale.

Lejlighed eller hus?

VVS mand i husAlt efter om du bor i lejlighed eller hus, er der også andre, du kan spørge til råds efter en god og pålidelig VVS’er. Bor du i lejlighed, kan udlejeren med garanti sætte dig i forbindelse med en god og lokal VVS-montør, som de måske selv benytter sig af. Bor du i hus, har du andre muligheder. Her kan du vælge at spørge naboerne, kontakte de tidligere ejer af huset eller måske endda en ejendomsmægler i området. Alle tre kan formentlig hjælpe dig med at vælge den helt rette VVS-installatør.

Vær kritisk

Det er ikke altid de billigste, der er de bedste eller omvendt. Du skal forholde dig kritisk til det, du hører og læser dig frem til i din research. Er anmeldelserne dårlige, svarer de ikke på din henvendelse, eller kan de ikke give dig et konkret og ordentligt svar på dine spørgsmål, hvad enten det er pris eller andet? Så skal du nok se efter et andet firma at få til din opgave.