Top 5 badeværelsesopgraderinger

 

badeværelse med grønne fliser

Badeværelset er et af de rum, udover køkkenet måske, som kan være dyrest at renovere eller opgradere. VVS-løsninger kan nemlig hurtigt løbe op i flere tusinde kroner, hvis der skal nyt på badeværelset.

Men med lidt snilde kan du med disse nedenstående 5 opgraderinger hurtigt få et stilrent og flot badeværelse, som indbefatter både praktik og æstetik.

Er du, som mange andre mænd, også klar på at lave så meget af arbejdet selv, så læs med her, hvor du kan få tips til 5 opgraderinger til dit badeværelse.

Brusehoveder

Hvis du leder efter en hurtig og nem opgradering af dit badeværelse, så kan du med få midler få nyt liv til brusebadet ved at udskifte din gamle bruser til en ny. Der findes mange nye og moderne brusehoveder, som kan tilbyde dig forskellige indstillinger, så som vandtryk og stråling, alt efter præferencer. Med en ny bruser kan du derfor hurtigt forny badeværelset uden den store pengepung. Mange af dem har også to forskellige brusehoveder, så du kan have et stort og et mindre. Et brusehoved kan du sagtens selv installere, uden den store viden og kendskab til VVS.

Badekar

Har du plads på badeværelset, kan du også overveje at opgradere bruseren til et badekar, eller få begge dele. Denne opgradering kræver dog lidt flere penge end blot en ny bruser, men er ofte alle pengene værd. Et flot og stilfuldt badekar kan give en følelse af luksus og afslapning, når du kommer hjem fra en lang dag. Der mange muligheder, når det kommer til valg af badekar. Du kan således vælge både fritstående badekar, badekar langs væggen eller jacuzzi/spa-bad. Uanset hvilken type badekar du vælger, kræver det en VVS-installatør. Byens VVS er en erfaren VVS i Randers området, som kan hjælpe dig med lige det, du har brug for af badekar og andet badeværelsestilbehør.

Belysning

Lyset på et badeværelse kan have afgørende betydning for, hvordan rummet føles at være i. Gamle lamper/pærer, som sidder i loftet eller ovenover spejlet er ikke altid den bedste lyskilde til rummet. Ønsker du derfor en opgradering af din belysning, kan du se på at skaffe dig spots til loftet, som kan give en jævn belysning i rummet. Du kan også vælge justerbar belysning rundt omkring, så du kan dæmpe og skrue op for lyset, når du har brug for det.

Toilet

Er du ude efter en lidt større opgradering, så bør du overveje et nyt toilet. Selvom et toilet kun har én funktion, så kan et lækkert, stilrent og ikke mindst nyt toilet give et samlet helhedsindtryk og god ”vibe” i rummet. Forestil dig et toilet, der er nemt at rengøre, som er behageligt at sidde på, og som samtidig er vandbesparende. Det er både godt for dig og din pengepung. Er du til et fancy toilet, kan du også finde toiletter med flere andre funktioner som eks. fjernbetjening eller selvrensende funktioner. Det er ofte de fordele der er ved at skifte toilettet ud. Dette kan du dog ikke gøre selv, her skal du have fat i en VVS’er.

Skabe

badeværelsesskabAlt efter hvor meget plads du har på badeværelset, kan du investere i et eller flere skabe til rummet. Med et lækkert badeværelsesskab slipper du for, at alle andre kan se, hvor meget du roder, og du kan nemt rydde tingene af vejen. Det giver et flot og stilrent look til et opgraderet badeværelse. Udover at skabene er med til at holde de rene linjer, slipper du samtidig for støv, vand og andre lign. sager på håndklæder, tandbørster osv. Det er ren win-win. Skabene kan du sagtens selv montere og sætte op i rummet, evt. med hjælp fra din bedre halvdel eller en god ven. Så er du klar til at få et nyt look på badeværelset med disse 5 nemme opgraderinger.