solcreme

Sommeraktiviteter med gutterne

 

 

 

Sommerferien står for døren for de fleste danskere, og her er en oplagt mulighed for at mødes med vennerne og indhente det forsømte. Hvis du endnu ikke har lagt planer for sommeren, kan du i denne artikel få nogle tips og ideer til sommeraktiviteter med gutterne.

Aktiviteter på stranden

Pak køletasken og parasollen og kør afsted til stranden. Alt efter hvilken strand I vælger, findes der som oftest et væld af aktiviteter. Hvis I pakker en bold med hjemmefra, kan I spille beach volley eller fodbold i sandet. Måske er der mulighed for at prøve vandscootere, surfing eller jetski. Efter en lang dag på stranden er det intet bedre end at hive et par kolde øl op af køletasken. Som prikken over i’et kan i medbringe en engangsgrill og grille et par gode bøffer og steaks på stranden.

Sejl en tur på havet

Hvis en af vennerne ejer en båd eller speedbåd, er det en oplagt mulighed til en herretur på havet. I kan også leje en båd, hvis I ikke kender nogen, der ejer en båd. Når først I er kommet ud på det åbne hav, kan I hoppe i bølgen blå, og se hvem der kan svømme længst. I kan også vælge at pakke fiskestængerne og fange jeres egen aftensmad. Grill fiskene på en engangsgrill i båden, hvis der er plads til det og medbring en køletaske med drikkevarer og tilbehør hjemmefra.

Husk at smøre huden godt ind med solcreme, da solen er ekstra skarp, når man opholder sig på havet. På den måde undgås solskoldning og risikoen for at udvikle hudkræft.

Ta’ på overlevelsestur

Har I tænk på, hvordan det er at være med i Alene i vildmarken? Find jeres indre vildmænd frem og arranger en overlevelsestur i det fri. Sov i shelters og mærk den friske luft i næsen døgnet rundt. I kan gøre turen mere actionfyldt ved kun at pakke en overlevelsesrygsæk med det mest nødvendige, og selv fange maden i de dage I er afsted. Lav bål om aftenen og tilbered jeres mad over ilden. Sæt mobilen på lydløs eller flytilstand og brug den kun til nødstilfælde.

solcremeØv jeres skydefærdigheder

Skal I have testet jeres indre Robin Hood af, og se hvem der kan ramme inden for skiven med bue og pil, så skal I prøve bueskydning. Hvis I mere er til moderne skydevåben, kan I prøve pistolskydning og få et adrenalinkick. Eller måske vil I hellere have det sjovt med at skyde på hinanden med en omgang god gammeldags paintball.

Fart over feltet

Hvem er den hurtigste i flokken? Hvis I elsker fart over feltet, kan I booke tid til en omgang gokart og køre om kap mod hinanden for at finde ud af, hvem der har mest benzin i blodet. Efter arrangementet kan I tage videre i byen og få nogle hotdogs og et par kolde fadøl.

Herretur til udlandet

Hvis det er lang tid siden, at alle gutterne har været samlet, er det måske tid til at arrangere en herretur til udlandet, fri for kvindfolk og børn. Riv nogle dage ud af kalenderne, hvor I udforsker en anden storby, får smagt på landets specialiteter og drukket nogle lokale fadøl. Og glem endelig ikke at købe en souvenir med hjem til kæresten eller konen.