hypnose mod angst

Bryd ud af komfortzonen

 

 

De fleste mennesker har det godt i deres egen lille boble bestående af rutiner, som gør hverdagen gnidningsfri og uden problemer – her er komfortabelt. Komfortzonen er opbygget af gode og dårlige oplevelser, som danner grundlag for vores rutinemæssige vaner. Hvis du kun lever i din komfortzone, går du glip alskens chancer og muligheden for at voksne og opdage nye sider af dig selv. Ønsker du derimod at bryde ud af din komfortzone, men har svært ved at forholde dig til hvordan, kan du her læse noget tips til, hvordan du griber det an.

Gå til en hypnotisør

Hvis du er helt på bar bund, kan du med fordel tage til en hypnotisør. Dette i sig selv er et skridt ud af komfortzonen. Det kan være, du døjer med en fobi, som gør, at du har svært ved at bryde ud af komfortzonen. Hypnose mod angst og fobier kan være skridtet videre til en ny hverdag. Du forbinder måske hypnose med noget gammeldags, men moderne hypnoterapi har vist sig at have en gavnlig effekt.

Få en makeover

Har du nogensinde overvejet at skifte frisure eller bare gøre noget godt for dig selv? Det kan godt være, du føler dig tryg med din gamle frisure, som du har haft de sidste 10 år, men overvej en spontan tur til frisøren, hvor han får frie hænder til at klippe og style dit hår. Skægpleje er blevet meget moderne, så hvis du er indehaver af et skæg, så tag et smut forbi barberen. Invester i en ny skjorte og blazer som får dig til at ligne en million. Hvis du er i tvivl om din stil, kan du altid få hjælp af en ekspedient til at guide dig frem til outfits, som fremhæver din karakter.

Prøv noget nyt

Har du altid ønsket at ro kajak, men frygtet at det hele går galt, så snart du er i vandet? Eller hvad med det halvmaraton, som du altid har udsat? Kast dig ud i nye ting også selvom det kan virke grænseoverskridende. Inviter eventuelt en kammerat med hvis det er en aktivitet, der kan laves i fællesskab.

hypnose mod angst

Udvid dit netværk

Det kan for mange være svært at stifte nye bekendtskaber, når man når en vis alder. Måske fylder familie og karriere det meste af din tid, men glem ikke at pleje dit netværk. Det er altid fint med nye bekendtskaber, som kan udvide din horisont og måske få dig til at åbne øjnene for nye interesser eller sider af dig selv. Men hvor finder man nye venner, tænker du måske? Start på en ny hobby, meld dig ind i en løbeklub eller meld dig som frivillig i en organisation. Mulighederne er mange, og det handler om at finde noget, som fanger din interesse. Det er første spadestik til et nyt venskab.

Drøm og sæt mål

Det er tilladt at drømme stort. Faktisk er det rigtig sundt. Hvis du drømmer om at træde ud af din komfortzone, kan det være en god ide at sætte mål for, hvordan du griber processen an. Start med at sætte få konkrete mål inden for en vis tidsramme, så du har nemmere ved at prioritere din tid og gøremål. Når først du har sat dine mål, bliver det nemmere at sige fra og samtidig undgås overspringshandlinger.