gin

Ideer til oplevelser med kæresten

 

 

 

Vil overraske din kæreste? Eller måske vil I blot foretage jer nogle mindeværdige oplevelser sammen? Det er vigtigt at pleje parforholdet i en travl hverdag. Dårlig trivsel i forholdet kan nemlig påvirke ens psykiske og fysiske tilstand. Afsæt tid til at prioritere hinanden og oplev noget sammen. Det er med til at styrke forholdet, og samtidig oplever I nye sider af hinanden.

Selvom verden er fuld af muligheder, kan det nogle gange være svært at finde på noget at lave. Vi har samlet 7 ideer til, hvad du kan lave sammen med kæresten.

Hotelophold

Et hotelophold med kæresten slår aldrig fejl og særligt ikke, hvis det er et romantisk et af slagsen. Nyd en weekend, eller bare en overnatning, i hinandens selskab, hvor I kommer væk fra hverdagens strabadser. Nyd et vin champagne over en lækker middag og hop bagefter en tur i spabadet med en æske chokolade og friskskåret frugt. Din kæreste vil elske, hvis du har en lille overraskelse i ærmet. Bestil roomservice og få morgenmaden serveret på sengen, mens I glemmer alt om tid og sted.

Overlevelsestur

Hvis I vil prøve noget helt anderledes, som står i kontrast til et hotelophold, kan I leje et shelter og overnatte der. Gør det til en overlevelsestur, hvor I pakker minimalt med grej og kun de fornødne madvarer. Fang jeres egne fisk, gå på opdagelse og lav jeres eget bål. Prøv at slukke for jeres telefoner så I kan falde i et med naturen og bare være jer selv.

Sejltur

Hvis I bor tæt på en stor sø eller havet, er der sikkert rig mulighed for at leje en båd eller komme på bådtur. Det kan være lige fra en simpel vandcykel eller robåd til kanalrundfart eller luksus speedbåd. Flere større byer tilbyder bådudlejning, hvor det er muligt at leje en båd inden for et vist tidsinterval. Pak madkurven og noget lækkert at drikke og hop ombord.

Ginsmagning

Du har måske været til ølsmagning eller vinsmagning med gutterne. Men hvad med at prøve ginsmagning med kæresten? Hvis I hellere har lyst til at hygge derhjemme en lørdag aften, kan I købe en god gin og lave jeres egne drinks. Prøv en klassisk gin and tonic eller hvad med en dry martini eller bramble? Mulighederne er mange, og kun fantasien sætter grænser.

gin

Action og spænding

Hvis I er et aktivt par, har I sikkert prøvet flere af følgende aktiviteter. Men uanset hvor aktive I er, kan I prøve at kaste jer ud spænding. Det er altid sjovere, når man er to. Hvad med at prøve klatring, gokart eller skydning? I kan også udforske vandaktiviteter såsom dykning, kajakroning og vandscootere?

Wellness

Hvis I begge er travle mennesker, hvorfor så ikke hive en dag ud af kalenderen, hvor I begge forkæles? Book tid til en wellnessbehandling eller måske parmassage, hvor I bliver guidet i, hvordan I kan massere hinanden. Selvforkælelse er vigtigt i en travl hverdag, og hvorfor ikke nyde det i selskab med hinanden.

Gastronomi

Tilmeld jer madkurser, hvor I får mulighed for at udfordre jeres smagsløg og egenskaber i køkkenet. Der findes et hav af madkurser såsom sushi-, tapas- og grillkursus. Hvis I har en sød tand, kan I med fordel tilmelde jer et chokolade- eller flødebollekursus. Udover at få en sjov oplevelse sammen tager I ny viden med hjem, som kan bruges næste gang, I skal i køkkenet.