Julegaver

Ved du ikke hvad du skal købe til kvinden i dit liv til jul? Få 7 gode bud her!

 

Er du løbet tør for gode idéer til julegaver til din kæreste, mor, søster eller veninde? Bare rolig, vi har vist alle været der, og derfor er du havnet det helt rigtige sted.
Herunder har vi nemlig samlet 7 gode bud på gaver, som du kan give til de vigtigste kvinder i dit liv.

Til den eventyrlystne  

Hvad er det nu for en restaurant, hun så ofte nævner at hun gerne vil prøve? Eller hvilken storby står øverst på hendes bucketlist?
Hvis du kender til hendes præferencer og vaner, kan et gavekort godt blive personligt, hvis det åbner for en speciel oplevelse I kan nyde sammen.
Det kan være alt fra et gavekort til massage og til et gavekort til et wellnessophold, som vil gøre hende opmærksom på at du lytter til hendes idéer og forslag.

Til hende som elsker at tage billeder

Tager billeder

Tager din kæreste, søster eller mor mange billeder på telefonen, vil hun med 100 procents sikkerhed blive ellevild over at få et rigtigt kamera til at fotografere fra.
Og faktisk behøver det slet ikke at blive så dyrt, som du tror. Priserne på gode kameraer er nemlig at finde i alle kategorier i dag, og derfor kan du sagtens finde et godt ét uden at bruge hele månedslønnen.

Til sportskvinden

Dyrker hun sport, er der altid noget nyt udstyr, hun står og mangler. Overvej om hun skal have et nyt cool træningssæt, et par fede løbesko eller måske et aktivitetsur?

Til læsehesten

Læser

Er hun vild med at læse, kunne en anden god mulighed også være, at købe hende en god bog eller måske et abonnement på hendes yndlings ugeblad eller magasin.
Er du i tvivl om hendes favorit, kan du også vælge at købe et gavekort, som giver hende rig mulighed for selv at bestemme.

Til gambleren

Gambler

Er hun vild med at spille, kan du give hende et sjovt spil, som hun kan bruge som underholdning på ferien, når veninderne er forbi eller til sjove rødvinsaftener.
Markedet indenfor spil er i dag stort, og her findes alt fra spil om mad, bøger, tv-serier, musik osv. Quizzer er dog altid det sikre valg.

Til den tøsede

En god parfume kan hun altid bruge, og på samme tid er den også meget sjovere at få i gave end at købe selv.
Dog er det vigtigt at du finder ud af hvilke dufte, hun kan lide, da nogle kvinder eksempelvis hader tunge dufte.

Til pyntedukken

Smykker

Kvindens bedste ven når det kommer til gaver?
Smykker går du aldrig galt i byen med, da hun kan gemme disse for evigt, og symboliserer at du holder af hende.
Læg mærke til hvad hun selv bruger oftest, og find ud af om hun er sølv- eller guld pige, før du kaster dig ud i at vælge. Og læg også mærke til om hendes stil er vild og prangende, eller måske er mere stilren og diskret.