Luksusbiler i den næste Fast & Furious film

 

fast & furious 8Hvorfor går man i biografen for at se Fast & Furious-filmene? Tja, det er selvfølgelig for at se luksusbiler i aktion, når den ene stjerne efter den anden smadrer sin luksusbil – og hertil selvfølgelig eksplosioner.

Fast & Furious 7, der ramte de danske biograflærreder d. 2. april 2015, var en kæmpe succes, og pr. 2. januar 2016 har filmen indtjent $1.515.047.671 – altså over 1,5 milliarder dollars. Det svarer til 10.360.047.479 danske kroner – 10,36 milliarder! Det er dog stadig langt fra Avatar, der har indtjent $2.787.965.087 siden den udkom (19,06 mia. DKK).

Det er uden tvivl de mange luksusbiler, eksplosioner og flotte damer, der gør, at de action pakkede Fast & Furious-film er blandt alle mænds favoritfilm, og deres enorme indtjeningsevne betyder, at selvom 7’eren endte på en meget afsluttende måde, er nummer 8 i rækken allerede annonceret, og den er planlagt til at få premiere i april 2017 i USA. Der er altså lang tid til endnu, men der er heldigvis andre gode film at se frem til, mens vi venter.

Den fedeste i bil i Fast & Furious 7

Lykan HyperSportI Fast & Furious 7 var ambitionen at så mange action scener som muligt skulle laves og filmes rigtig, og således er kun 10 % af filmens mange action stunts animeret. Det betyder også, at rigtig mange af filmens 320 biler blev totalskadede. Filmens dyreste bil var en Lykan HyperSport, som er en mellemøstlig superbil, der koster i omegnen af £2,3 millioner (22,54 mio. DKK) – og den findes kun i 7 eksemplarer. I filmen flyver bilen fra én skyskraber til en anden i Dubai.

Når Fast 8 lander i biograferne til april næste år, tør vi derfor godt forvente, at den også vil være spækket med lækre luksusbiler, masser af action og eksplosioner og pæne piger. Rygterne vil vide, at Eva Mendes er tilbage i sin rolle som Agent Monica Fuentes, så der er i hvert fald én flot kvinde, som vi måske får at se i filmen.

Biler vi håber at se i Fast 8

db9Bilstjernen i Fast & Furious 7 var helt sikkert den omtalte Lykan HyperSport. Vi håber at se en tilsvarende superbil i Fast 8, ligesom vi var ret vilde med skurken Shaws (Jason Statham) Aston Martin DB9 – en klassisk lækker bil med et eksklusivt look både indvendigt og udvendigt. I Fast & Furious 7 kørte Shaw og Toretto (Vin Diesel), i sin Dodge Charger, frontalt sammen, og den lækre Aston Martin DB9 blev fuldstændig smadret.

Indtil videre er vi sikre på, at Vin Diesel, Jason Statham, Dwayne Johnson, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson og Ludacris vender tilbage i deres roller fra de tidligere film. Når de vender tilbage, håber vi på at se nogle lækre biler som fx en Mercedes CLS350 eller en Porsche 911 Carrera. Uanset hvad, er vi rimeligt fortrøstningsfulde, for med et box office på $1,5 mia. bør filmselskabet have et pænt budget til biler til den næste film i rækken. Vi glæder os!