Step up dit game i sengen – prøv de moderne kondomer fra Durex

 

Kondomer til begge parter

Hvis mænd mærker efter i sig selv, er der typisk en del af dem, som gerne vil være en superhelt i sengen. Ikke forstået sådan, at mænd gerne vil have en heldragt med kappe og en maske på i sengen – fred være med dem, der har lyst til det – men derimod nogen, der kan det hele.

Mænd får i popkultur og mange andre steder tit skudt i skoene, at de bare tænker på sig selv, når de har sex, og det er nok en sandhed med modifikationer. Det er sandsynligvis ikke altid, fordi mændene ikke vil deres partners orgasme, nogle gange er det måske snarere fordi, man har svært ved at få sin partner helt til klimaks.

Det kan man heldigvis få hjælp til på forskellige måder. Dette er et emne, der fylder meget for en del mænd, og derfor kan man rundt om på nettet finde utallige tips, tricks og guides til at give sin partner mere nydelse.

Faktisk er det endda også et emne, der dukker op i alt fra mande- og dameblade til det lejlighedsvise tema i fjernsynet.

Hav Durex’ kondomer i baghånden

Som nævnt er der mange måder at give sin partner mere nydelse i sengen. Man behøver ikke slæbe den helt store kuffert med i byen eller hjem til sin flirt eller kæreste, der er heldigvis hjælp fra Durex i noget mindre størrelse.

Durex har nemlig udviklet nogle nye og moderne kondomer, som sætter endnu mere fokus på nydelse. Ikke kun for ham, der har kondomet på, men også på vedkommende, som er i den modtagende ende.

Kondomlinjen fra Durex indeholder selvfølgelig også de klassiske og de tyndere kondomer, men som noget nyt har Durex også kondomer, som stimulerer partneren – og i et enkelt tilfælde også bæreren af kondomet.

Nogle af kondomerne fra Durex har stimulerende gel som en integreret del af deres design og funktion, som er med til at give både en selv og ens partner en mere pirrende og stimulerende oplevelse under sex. Derudover er der også kondomer, der har ribber og dupper, som skal give partneren en bedre oplevelse.

Husk at tænke PR

Kondommer

Husk PR? Det lyder som et mærkeligt råd i forhold til sex. Det er sådan set forståeligt nok, men især unge mennesker, som stadig leder efter den faste partner, kan typisk godt lide at komme lidt omkring og afsondre terrænet så at sige.

Og her kommer PR-vinklen ind. Hvis man gerne vil score, er det en fornuftig ting at tænke på sin partners velbefindende og nydelse i sengen.

Tænk over det omdømme, du har. Hvis man bliver kendt som ham, der bare knalder, indtil han selv har nået klimaks, og så er der egentlig ikke mere i det for dig, bliver det sværere at score. Det er ikke så tiltrækkende.

Hvis du derimod får et ry for at være en, som sikrer, at partneren også får en fantastisk og stimulerende tid sammen med dig, bliver det nok lettere at score. Og så er der det ego-boost, ud over at virke mere betænksom ved at tænke på sin partner, at man kan få en stor tilfredshedsfornemmelse ved at lykkes med at give sin partner en eller flere gode orgasmer.