Skal din (bedste) ven giftes? Her er 3 gode ideer til en festlig polterabend

 

Sommeren er ofte lig med en masse bryllupper. Er du blevet inviteret til bryllup hos en af dine gode venner, er der en stor sandsynlighed for, at du skal deltage i en kommende polterabend også. Ja, måske skal du endda planlægge den, enten alene eller sammen med andre af gommens nære venner. Er du i tvivl om, hvordan du får gjort festen til en uforglemmelig dag for gommen, så læs med her, hvor du får 3 forslag til forskellige typer af polterabend, så du kan finde noget der falder i gommens smag.

Den actionprægede polterabend

De fleste mænd vil gerne have, at der sker nogle aktive og udfordrende aktiviteter på deres polterabend, så de ikke blot skal gå igennem byens gader og stræder iført kvindetøj. Derfor kan det være en god ide at tænke ud af boksen og finde ud af, hvilke aktiviteter, der kan passe ind på gommen. Du skal selvfølgelig ikke få ham til at springe i faldskærm eller hoppe bungeejumping, hvis han er rædselsslagen for højder, men en lille udfordring gør skam ikke noget. Elsker han adrenalin, er disse aktiviteter et godt bud på en uforglemmelig polterabend. I kan også vælge at tage ud og klatre eller rappelle, hvis der er nogle steder i nærheden der tilbyder det, eller tage på bridgewalking, hvor I går på lillebæltsbroen og ser udover vandet. Skydning, paintball, hanggliding og kitesurfing er også gode bud på actionprægede aktiviteter.

Den sporty polterabend

I bestemmer selvfølgelig helt selv, hvad I har lyst til at lave på den kommende goms polterabend. Så længe I sørger for at hygge jer. Er det ikke lige adrenalinkicket der tænder jer, kan I alternativt vælge de lidt mere sporty og sjove aktiviteter som eks. vandski, wakeboard, kajakpolo eller waterballs, hvis vejret er godt. Foretrækker I at være inden døre, kan I eks. tage i escaperoom. Her bliver I låst inde i et rum i en time, hvorefter I skal løse gåden sammen, så I kan komme ud igen. Det er en sjov aktivitet som bringer jer tættere sammen, når I skal løse forskellige gåder.

I kan evt. finde et eventsted/center som tilbyder flere forskellige aktiviteter under samme tag. Så slipper I for at skulle flere steder hen. Her kan I typisk lave aktiviteter som sumobrydning, gokart, bowling, lokumsræs, lasergames og lign. Det er kun fantasien, og pengepungen, der sætter grænser. Men husk at planlægge en dag med gommens ønsker for øje.

Den mere rolige polterabend

Er gommen den mere rolige type, er det ikke sikkert, han synes om at blive væltet ud af sengen til faldskærmsudspring. I stedet kan I overveje at gå all in på ren forkælelse til ganen. Hvis gommen er vild med vin, gin eller whiskey, er det oplagt at tage af sted til whiskey, gin- eller vinsmagning, alt efter gommens præferencer. Her får I mulighed for at smage på flere slags, og nyde alkoholen i hyggelige omgivelser.

Andre mere ”stilfærdige” aktiviteter til en polterabend kunne eks. være casino eller bådtur. I kan også vælge at sætte en del tid af til at spise en lækker middag et fint sted, som ikke lige er et sted I normalvis ville komme. Er gommen til at lave mad, kunne et sushikursus måske også være interessant.