Se Bugattis nye superbil

 

Den nye Bugatti Chiron blev præsenteret på Geneve Motor Show 2016Hvert år i marts samles hele bilverdenen i Geneve, når der afholdes Geneva International Motor Show. Her måles bilfabrikanterne deres potenser op mod hinanden, når de afslører den ene superbil efter den anden. For bilelskere er det en spændende tid, fordi billeder af året største nyheder pibler frem på internettet. En af de superbiler, som bliver præsenteret på dette års Motor Show, er den nye Bugatti Chiron model.

Verdens mest luksuriøse sportsbil

Ved åbningen af den årlige bilfest har Bugatti præsenteret deres nye ”Chiron”-model, som de selv kalder for Verdens bedste og mest luksuriøse sportsbil – ”We have made the best even better” siger CEO, Wolfgang Dürheimer, på siden om den nye bil.

Bilen har det mest moderne og futuristiske design nogensinde set fra Bugattis side, og den oser med andre ord af sport og fart. Sammenlignet med sin forganger, har Chiron opnået en 25 % forbedring i performance, hvilket ikke er så lidt, når man i forvejen snakker om superbiler.

Bugattis nye superbil har imponerende 1.500 Hk

En kæmpestor motor

Bugatti Chiron indeholder den nyudviklede W16 motor, som er et monster af en 16-cylindret motor at være. Den har 4 turboladere og en motorkapacitet på 8 liter. Og så – hold nu fast – har den intet mindre end 1.500 hestekræfter.

Desuden lover Bugatti, at den allerede fra 2.000 rpm når op på det maksimale drejningsmoment og holder det ind til 6.000 rpm. Det er først, når Chiroen når op på 400 km/t, at den utrolige acceleration aftager. Der er altså ingen tvivl om, at Bugatti har skabt et monster af en sportsbil, som ikke kun trækker fra på motorkraft, men også på det unikke og sportslige design.

Den fantastiske Bugatti Chiron har et eksklusivt interiør i læder

Match en luksusbil

Det er de færreste, der har råd til at købe en sportsbil som Bugatti Chiron, ligesom Bugatti heller ikke nødvendigvis sælger deres nyeste luksusbil til hvem som helst. Men hører man til blandt de bilentusiaster, der desværre ikke kommer i nærheden af at prøvekøre en Bugatti i nærmere fremtid, kan man trøste sig med Bugattis serie af Chiron merchandise.

Den indeholder blandt andet end limited edition jakke til de ægte Bugatti-elskere, men også denne er ude af rækkevidde for de fleste, da den kun blev produceret i et oplag på 12 styk. Resten af Bugattis webshop indeholder dog en masse Chiron merchandise, som kan købes af enhver.

Du kan blandt andet få en almindelig sort t-shirt med Chiron-logoet på til godt 700 kr., men så er den også i 100 % bomuld. Levering er dog for egen regning. Vil man ikke nøjes med en t-shirt, kan man få en ægte ”Chiron driving jacket” i ægte læder til små 27.000 kr.