Rudolphs produkter er for alle, så giv bare dig selv en creme eller to

 

Hudprodukter til maend

Der er nogle producenter af plejeprodukter, der har specielle serier, som er til mænd. Det er dem i de sorte tuber og dåser, fordi mænd ikke gider finde sig i noget af det pjat, som kvinderne falder for. Det må være sådan, marketingafdelingerne tænker.

Spørgsmålet er så, om der reelt er grund til, at mænd har sine egne produkter, fordi det er trods alt stadig menneskehud, der er tale om. Med mindre vi snakker om håret, selvfølgelig.

Det korte svar er, at der er små forskelle på mænd og kvinder, når det kommer til sådan noget som hudpleje. Det er ikke helt præcis de samme ting og samme mængder, som mænd og kvinder har brug for, men det er så tæt på, at det i praksis ikke gør den store forskel.

Rudolph Care er ikke hoppet i samme båd som mange af de andre. Her har man ikke delt produkter op i dem til mænd og dem til kvinder. Der er bare produkter fra Rudolph Care, som alle kan bruge.

Det er jo rart nok med blød og sund hud

Nej, det er ikke noget, den typiske machomanual har på side 1, men alligevel må vi være ærlige en gang imellem. Det er faktisk rart nok at have en sund og blød hud. Man kan let komme til at skalle af, hvis man har tør hud, og det kan klø og irritere.

Så er det ingen skam at give huden noget fugt og lidt pleje med noget creme eller lotion eller noget i den dur. Så kan vi bedre fokusere på alle de mandige ting, som vi laver, hvis du vil have en undskyldning.

Det burde nu ikke være nødvendigt, for det er bare rart at have en hud, som ikke strækker. Vi befinder os i et klima, som kan være svært for huden at følge med i, fordi det kan veksle så meget. Der kan være et sving fra 30 grader om sommeren til minus 10 grader om vinteren, hvis ikke mere.

Så giver det god mening, at huden ikke altid kan følge med uden lidt hjælp.

Naturlige ingredienser i Rudolph Care

Organisk creme

Andrea Elisabeth Rudolph, som står bag og har lagt navn til Rudolph Care, går meget op i naturlige produkter. Det betyder også, at produkterne i Rudolph Care er baseret på naturlige ingredienser. Der er ikke så mange af de lange, uforståelige ord, som lyder som latin, på indholdsfortegnelsen.

I stedet finder man sådan noget som oliven, jojoba, kokos og ikke mindst acai. Acai havde en opblomstring som en superfood for ikke så længe siden, og man kan også se det mange steder, hvor de har trendy smoothies og salater.

Acai er en type af bær, som vokser i junglen i Amazonas. Rudolph Care skulle arbejde sammen med lokale i Amazonas om at høste disse bær, og så bliver de fragtet til Danmark.

Al produktionen ligger nemlig i Danmark, så selvom der bliver købt ingredienser fra forskellige steder, så er det altså et dansk produceret produkt, man får i hænderne, når der står Rudolph Care på.