Hudpleje der er så let som 1, 2, 3 – det er Murads produkter

 

simpel Hudpleje

Når en lille Michael Jackson fortæller, at A, B, C er lige så let som 1, 2, 3, så er det fordi, det er let at tælle til 3. Det ved de fleste. Det er endda noget af det første man lærer, når man kaster sig ud i at ville tale et nyt sprog. Den overskuelighed er god, hvis man ikke rigtig gider sætte sig ind i hudpleje.

Måske er det en myte, at det oftere er sådan hos mænd end kvinder, men det er sikkert, at der findes mænd derude, som kunne have godt af hudpleje. Samtidig gider de ikke sætte sig ind i alle de produkter, der er at vælge imellem. Derfor har Murad et meget simpelt system – 1, 2, 3.

Tanken bag produkterne er, at der grundlæggende er 3 funktioner, som hjælper på den hudlidelse, man måtte lide under. Fugt, anti-inflammatorisk virkning og antioxidanter. De tre ting skal man give sin hud for at holde den flot og sund ifølge Murad.

Derfor er det tænkt ind i produkterne, men de er også bygget op, så alle kan være med i form af talsystemet. Produkterne fra Murad har nemlig et tal, som fortæller, i hvilken rækkefølge man skal bruge produkterne.

Først 1, så 2, til sidst 3

Ja, men følger bare tallene, der står på Murad-produkterne. Så er man nogenlunde sikker på, at man får en fornuftig behandling til sin hud. Selvfølgelig skal man ikke købe 3 produkter med samme tal på, men hvis du eventuelt med lidt hjælp får købt en treenighed af produkter, som dækker alle tre funktioner nævnt ovenfor, går det nok ikke helt galt.

Produkterne med 1-taller på renser og toner huden. Det hører man også fra mange andre mærker, og det står på mange produkter, at det er en god ide at rense huden, inden man smører en eller anden creme eller lotion på.

Produkterne med 2-taller på behandler og reparerer huden. Her gør du noget ved det, der plager din hud, om det så er uren hud, rødmen eller hvad det nu måtte være.

Produkterne med 3-taller på fugter og beskytter huden. Når man har givet noget, som kan gøre huden pæn og sund igen, skal den selvfølgelig også beskyttes og vedligeholdes, og det er blandt andet det, som fugten gør.

Hudpleje for dummies

Hudpleje der virker

Hvis man kender nogen, som har brug for noget hudpleje, men som ikke helt har interessen eller evnerne til at overskue hele produktkataloget, så er Murad et godt sted at starte, fordi det er så simpelt og let at gå til.

Man finder produkterne mod det, man lider af – lad os sige uren hud for eksemplets skyld. Find et produkt med henholdsvis 1, 2 og 3 på tuben/dåsen/krukken/beholderen, og tekst med, at det hjælper på uren hud.

Brug dem i den meget intuitive rækkefølge, og så har man sådan set et fornuftigt værktøj mod uren hud, eller hvad man nu ellers døjer med. Det er så tæt på at være idiotsikkert, som man kan komme, og derfor kan man godt give Murad til dem, som ellers ikke gør sig så meget i hudpleje.