Fedt tip til de pinlige apoteksbesøg – besøg apoteket online

 

Køb medicin onlineHvis du er et menneske, og du ikke længere er barn, så har du nok haft en sygdom eller skavank på et eller andet tidspunkt i løbet af dit liv. Det har alle nemlig. Der er også en risiko for, at det du har lidt af er noget, mange vil kalde en ’pinlig’ lidelse.

Jo, jo, lægen vil nok fortælle dig, at der ikke er noget, der hedder pinlige lidelser, men det er altså heller ikke lægen, der skal stå nede på apoteket og bede om et middel mod anal kløe.

For almindelige dødelige mennesker kan der altså godt være en vis mængde røde kinder og sænkede stemmer i forbindelse med nogle apoteksindkøb. Det er bare ikke altid fedt at snakke om inkontinens, mens naboen står i skranken ved siden af og skal købe den ekstrafornuftige solcreme.

Heldigvis er der hjælp at hente i forhold til at komme pinligheden til livs. I disse moderne tider har politikerne nemlig set lyset i forhold til apoteker, så det er muligt at gå på apoteket online.

Du kan altså sidde hjemme i din sofa og købe de samme produkter, som du kan købe nede i dit fysiske apotek – du behøver bare ikke skulle forklare dig om det udslæt, du har på ballerne eller et andet uheldigt sted.

Der var en gang…

Medicin leveret til døren

… Hvor der ikke fandtes apoteker på nettet. Jovist har man kunnet købe helseprodukter og kosttilskud og den slags på nettet før, men havde man en recept på noget medicin, skulle man troppe op i den fysiske butik.

I dag er der to rigtige online apoteker – det første af sin slags er Webapoteket – og her kan man hjemmefra få indløst sin recept fra lægen, som jo alligevel ligger online på en server, så man ikke længere skal have receptsedlen med på apoteket.

Der er også mulighed for at spørge uddannet personale til råds, hvis man har spørgsmål, ligesom man kan i et fysisk apotek. Det er altså i grove træk alle apotekets muligheder, der er rykket hjem i din stue eller dit køkken, eller hvor du nu befinder dig med din skærm.

Nu er det altså den fagre nye verden, hvor du kan slippe for at snakke om dine pinlige lidelser, mens der står en mindre hær af mennesker i kø både bag dig og ved siden af dig.

Leveret til døren

En anden fordel ved at kunne købe sine receptprodukter hjemmefra er, at man ikke skal afsted til apoteket. Ja, det ligger lidt i, at man ikke skal være der, når man skal snakke om pinlige ting ved ens krop, men der er andre fordele ved ikke at skulle afsted.

Du kan nemlig få din medicin leveret til døren, når du handler via et online apotek, og på den måde sparer du tid på transport, på at stå i kø og på at apotekeren skal hente det, du skal bruge.

Det er så moderne at handle over nettet og få leveret lige til hoveddøren, så man har mere tid til de ting, man egentlig godt kan lide at lave – spille konsolspil, se fodbold, den slags ting.

Typisk mænd ikke at gøre noget

Når det kommer til sundhed og helbred, er mænd lidt sære, for der kan pludselig være mange ting, der står i vejen for at få det bedre. For nogen er det bare det at få noget undersøgt, andre har ikke lyst til at gå på apoteket for at hente medicinen mod det.

Det er en masse kunstige barrierer, mænd stiller op inde i sine egne hoveder, og derfor kan online apoteker være med til at gøre det lidt lettere at være (lidt for) stolt mand.

Besøget ved lægen tager selvfølgelig tid og er et krav, men der bliver man ikke mødt på samme måde. Når man snakker om problematikken, er man alene med lægen, og der er ikke nogen, der kan overhøre noget, som de helst ikke skulle høre.

Det er anderledes på apoteket, for der står andre kunder, som også skal købe ting der.

Man kan derfor håbe, at flere mænd bliver bedre til at tage til lægen og få undersøgt det, de nu fejler, når de føler, der er noget galt. Online apoteker kan fjerne en barriere eller forhindring, som kan afholde nogle mænd fra at få gjort noget ved deres lidelse.

Online giver det store udvalgOnline apotek

Dette er ikke kun i forhold til apoteker, men det er derimod noget, man finder ved onlinehandel generelt – der er bare et større udvalg af produkter.

Hvis det, du døjer med, ikke nødvendigvis skalklares af noget receptpligtigt, kan det stadig være en god ide at kigge forbi et onlineapotek. Der er et stort udvalg af produkter, som fysiske apoteker ikke altid kan matche af praktiske årsager – der er simpelthen ikke lige så meget lagerplads.

Tag nu inkontinens som et eksempel – online vrimler det med forskellige produkter, der i forskellig grad hjælper med problemet, uanset hvem man måtte være.

Der er produkter til både mænd og kvinder, børn og voksne, produkter til forskellige grader af hvor hårdt man er ramt og mere endnu. Der er helt sikker noget, der passer til dig, og så slipper du altså for at skulle stå og forklare dig over for man eller hende bag skranken i apoteker, mens alle de andre kan høre det.