3 gode idéer til jeres næste herretur

 

saadan faar du den fedeste herreturEn god herretur kan ikke sammenlignes med noget – en tur i sommerhuset med svigermekanikken, en tur i sommerland med ungerne eller en storbyferie med kæresten kan slet ikke hamle op med en rigtig herretur, hvor der er højt til loftet og testosteronerne fylder luften.

Den classy: Golf

Er der noget mere stilet end golf? Muligvis, men golf er i hvert fald meget stilet. Golf er traditionelt en sport for overklassen, men i virkeligheden kan alle spille golf, hvis de har lyst og mulighed for at ofre prisen, det koster. I forretningslivet blandt de helt store aktører er golf et godt sted at netværke. Man har nemlig god mulighed for at få udvekslet nogle tanker på greenen.

Men selvom man ikke skal ud og lave business, kan man godt have stor fornøjelse af at spille golf med gutterne. Er I generelt nogle overklassedrenge, der godt kan lide at klæde jer med business-stil og drikke en god whisky, passer golf sandsynligvis godt til jeres stil.

Selvom man godt kan lide at have en classy stil og drikke whisky, betyder det dog ikke nødvendigvis, at man ikke har nogen økonomisk sans, og golf er en dyr sport. Undersøg derfor på forhånd, om det kan betale sig for jer at købe eksempelvis et DGU kort eller et golfhæfte.

Den drengerøvede: Paint ball

find gode ideer her til din herreturPaint ball, laser tag og lignende aktiviteter er suveræne til en fed dag med drengene. Her er det energi og adrenalin, der er i højsædet, og man behøver ikke tage sit bedste outfit på. Det er samtidig den ultimative test på jeres evner inden for koordinering og team spirit.

Efterfølgende er det oplagt at hygge resten af dagen og aftenen med pizza og øl, måske efterfulgt af en tur i byen, hvis I har energi til det. Det er også en fed idé til en polterabend, rund fødselsdag eller lignende arrangementer, hvor I er en god flok, der tager afsted sammen.

Alternativt kan også anbefales gokart, som er en fed oplevelse for de fleste, om end det også er en dyr fornøjelse.

Den sikre: Fodbold, biografen

er du til fodboldHvis I ikke orker noget med en masse aktivitet, er det altid et sikkert hit at tage til en fodboldkamp sammen. Det kræver selvfølgelig, at I alle sammen er til fodbold, håndbold eller lignende. Går der en fed film i biografen, fx den nyeste Fast & Furious, er biografen også altid et sikkert hit.

Efter en fed oplevelse sammen – hvad end det er en fodboldkamp, en koncert i parken eller blot en tur i biffen – er det altid lækkert med øl og take away. Og har man sparet på kræfterne til dagens aktiviteter, er der til gengæld overskud til en sjov bytur. Ingen bytur starter bedre, end når hele teamet har haft en fed oplevelse sammen, som danner grundlag for resten af dagen.