Mandehørm på fire hjul

 

Mandehørm på 4 hjul

Paintball, whiskeysmagning, ølsmagning, benzin og motorer, gokart, FIFA, casino – alle disse aktiviteter kan være indhold i en god gang mandehørm. Der er tilmed et løb, der hedder Xtreme Mandehørm, som er fyldt med mudder og udfordringer, som man skal igennem for at gennemføre løbet.

Mandehørm er blevet et populært begreb – det er bl.a. derfor, at føromtalte løb hedder netop Xtreme Mandehørm. Der kan selvfølgelig være stor forskel på, hvad dig og dine kammerater laver, når I er sammen. Skal der ske noget ud over det usædvanlige, så læs med her!

Mudder, fart og action

ATV i mudder

Skal der være fart over feltet, er der mange muligheder. Måske tænker du først og fremmest på hurtige biler – og det er bestemt også en mulighed. Det er dog ikke så oplagt med mindre, det er på en lukket bane, da fasthastighederne ellers skal overholdes, hvis I eksempelvis kører en tur i en Lamborghini eller Ferrari på de danske motorveje. Lad os bare være ærlige – det er jo ikke så fedt at holde sig til 130 km/t, når man ved, at bilen kan trække meget mere.

I stedet kan hele oplevelsen krydres med en god portion mudder – og de hurtige biler bliver skiftet ud med et lidt mere praktisk køretøj, som er lavet til at køre i terræn og mudder. De hedder All Terrain Vehicles – bedre kendt som ATV’er.

En tur på ATV kan ske i meget blandet terræn, så der både er flade stykker, hvor I kan teste farten, gennem mudderpøle, og på en øvelsesbane, hvor I kan teste jeres finteknik. Mulighederne er mange, og en dag på ATV’er byder uden tvivl på godt humør og konkurrencen om håneretten.

At få en dag på ATV koster selvfølgelig også nogle penge. Føler I ikke selv, at I har råd til en dag på ATV, så overvej om det kunne være et oplagt firmaarrangement for din arbejdsplads. Mange virksomheder afholder forskellige typer firmaarrangementer gennem året – så hvorfor ikke fejre foråret med et firmaarrangement med fart på? Eller måske som aktivitet før sommerfesten?

Drengerøvsferie

Skal det være endnu vildere, så foreslå gutterne at tage på ferie sammen, og lad kærester, koner og børn blive hjemme. I udlandet får I en lang række andre muligheder for actionpacked aktiviteter. Skal der fortsat være fart over feltet, så undersøg hvor I kan køre ræs på buggy’er. En buggy er designet til at køre på strande og i klitter, så her kan I også komme til at teste jeres skills off road.

En ferie giver rig mulighed for at prøve mange andre aktiviteter. Måske kan I komme ud og skyde med AK-47’ere, prøve kræfter med white water rafting, eller mærke adrenalinen ved at kaste sig ud i et bungy jump fra en bro.

Mulighederne er mange, og så I kan uden tvivl finde den rette aktivitet for jer, uanset om det skal være vildt og med fart over feltet, eller om I er til ølsmagning, lerdueskydning eller fodboldgolf.

Tilbage er der vidst kun at sig: God fornøjelse!