Gode idéer til en hyggelig herreaften

 

Drengeaften

På grund af Corona er det måske længe siden, at alle drengene har været samlet til en hyggelig aften. Skal alle kammeraterne endelig samles til en sjov aften, skal der derfor også skrues helt op for det gode humør og den gode stemning.

Det kan dog være nemmere sagt end gjort at planlægge den perfekte aften med drengene. For hvad skal I lave? Skal alle gutterne samles, men er du i tvivl om, hvad I skal finde på at lave, har vi her samlet en række gode idéer til en perfekt herreaften.

Fodbold og øl

Kan I godt lide at se fodbold, er det naturligvis en god fodboldkamp og en masse øl, der skal være på programmet for jeres drengeaften. Saml drengene foran fjernsynet med masser af drikkevarer og snacks og smid benene op. En god fodboldkamp kan desuden være med til at skabe en god stemning, og kan også være en god start på en eventuel bytur.

Vil i hellere selv være aktive, kan I selvfølgelig også finde fodbolden frem ude i haven og spille mod hinanden. Her kan fodbolden eventuelt også bruges til en god omgang ølbowling efterfølgende.

Bytur med drengene

En god bytur med drengene er altid et hit. Måske har I nydt en god middag sammen, og har lyst til at fortsætte aftenen videre i byen. Det kan også være, at I på forhånd har bestemt jer for, at jeres aften sammen skal bestå af en fed bytur.

En god bytur kræver dog en masse lækker alkohol. Her kan I med fordel starte med at drikke lidt hjemmefra, hvis I gerne vil spare lidt penge på de dyre drinks i byen. Køb en god gin til at lave gin og tonics, en god rom eller måske en whisky, som I kan nyde mens I sidder der hjemme og høre noget god musik.

Når I er klar til at tage ned i byen, kan I eventuelt starte byturen på en bodega, hvor der ofte er god stemning og billige øl. Derefter kan I tage videre på en bar eller diskotek, alt efter hvad I er mest til.

Drengevenner-paa-bar

God mad og vin

Når alle drengene samles, er det naturligvis oplagt med lidt gastronomisk forkælelse i form af en god middag. Det kan være alt lige fra sushi og salat til en ret med kylling eller oksekød. Sætter gutterne pris på en god bøf og et godt glas vin, er det måske det du skal servere for dem.

Orker du ikke selv at stå i køkkenet, kan du også vælge at bestille take away. Der er mange muligheder, når det kommer til take away, og bor du centralt vil du både kunne finde pizzarier, caféer og restauranter, som tilbyder take away. Ved take away spare du samtidig dig selv for en masse tid og besvær og kan i stedet bruge tiden på at hygge med drengene.

Gaming-aften

En måde at samle drengene på kan også være til en gaming-aften. Sæt alle jeres computere op og kom i gang med at spille jeres yndlingsspil på computeren. Vil I gerne spille hele natten kan I også lave jeres gaming-aften til et LAN-party.

Hvad end I skal holde gaming-aften eller LAN-party, er det vigtigt, at I sørger for at have godt med bordplads og en god internetforbindelse. Derudover skal I selvfølgelig huske masser af energidrik og snacks, og så er I ellers klar til at spille til den lyse morgen.