Det er god stil at afrense dobbelt

 

det-er-god-stil-at-afrense-dobbelt-703x336

Husker du at rense din hud? Det er faktisk ikke kun kvinder, der har godt af at rense hud. Mænd får mindst ligeså meget skidt på huden i løbet af en dag. Flere og flere hudplejemærker anbefaler, at man laver en såkaldt dobbeltafrensning af sin hud hver dag for at opnå det bedste og mest effektive resultat. Hvis du kæmper med for eksempel fedtet hud eller uren hud, kan det sagtens være løsningen for dig – selvom du er en mand.

Hvad er en dobbeltafrensning?

Som det fremgår af navnet, betyder det, at man renser sin hud af to omgange. Det lyder måske unødvendigt, men det er faktisk en meget nyttig metode. Det er dog vigtigt, at man ikke bruger det samme renseprodukt to gange, da de forskellige typer af produkter har tjent deres formål efter en gangs brug. Derfor skal man, ved en dobbeltafrensning, benytte to forskellige produkter med hver deres formål.

Den første produkttype man skal bruge, skal være oliebaseret. Et oliebaseret renseprodukt opløser det fedt, creme og skidt som sidder på huden. Derudover har et oliebaseret renseprodukt til formål at sikre, at det renseprodukt man efterfølgende bruger, får mulighed for at virke direkte på en ren hud fremfor på et lag af andre produkter, fedt og skidt. Man skal derfor først benytte sit almindelige renseprodukt efterfølgende, og dette produkt skal have som formål at rense huden for snavs samt at fjerne tilstopninger.

En dobbeltafrensning er altså en fordel, fordi det gør den almindelig ansigtsrens meget mere effektiv i og med, den bliver påført den helt rene hud. Den giver dermed en bedre effekt.

Dermalogica double cleans

det-er-god-stil-at-afrense-dobbelt-400x300-tekstbillede

Dermalogica er et af de mest anerkendte hudplejemærker i verden, og bliver benyttet af mange kosmetologer. De har udviklet serien Double Cleans, som bygger på konceptet om dobbeltafrensning. En af produkterne i serien kaldes PreCleanse, og er netop oliebaseret. Den har som formål at fjerne det overskydende talg fra hudens overflade. Derudover omdanner PreCleanse sig til en slags creme, når den tilføres vand. Det skyldes, at olien er vandopløselig. Når produktet er omdannet til en slags creme, kan den fjerne snavs fra huden, så det renseprodukt man benytter efterfølgende, får muligheden for at trænge dybere ned i huden, og bliver på den måde grundigere og mere effektiv.

 

Fremgangsmåden er vigtig for produktets virkning. Derfor anbefales det, at man benytter produktet således:

  • Hæld indholdet ud i tørre hænder
  • Massér produktet ind på tør hud
  • Lad derefter hænderne blive fugtige og massér forsat
  • Rens ansigtet med lunkent vand
  • Benyt det sidste renseprodukt

Det er individuelt hvilket renseprodukt, der fungerer bedst. Det handler nemlig om, hvilken hudtype man har. Det kan være en fordel at få professionel vejledning, så man er sikker på at vælge det renseprodukt der passer til hudtypen. Dermalogica har flere forskellige typer af renseprodukter. Det kan være en fordel at vælge et produkt, som er en del af Double Cleanse serien. På den måde får man et produkt, der matcher den PreCleanse, man har benyttet før det.