6 gode vingaver til vinelskeren

 

rødvin i glas

Er du vild med vin? Eller har du en bror, søn, far eller god kammerat, som bare elsker vin, og ikke kan holde op med at snakke om vin? Så er det oplagt at se på, hvordan du kan inkorporere vin i en god gave til vedkommende.

Du behøver ikke selv være vild med vin for at give disse gaver, og heldigvis kan du her få gode tips til, hvilke gaveideer der kan bruges til din vinelskende ven.

Vinsmagning

En af de mest oplagte gaveideer til en person, som elsker vin, er selvfølgelig en vinsmagning. Der findes rigtig mange steder rundt omkring i landet, hvor du kan opleve vinsmagning. En vinsmagning er en ideel måde at prøve forskellige typer af vine af, og det vil helt sikkert falde i god jord hos enhver vinelsker. Mange steder kan du gå på vinbar, hvor der også er mulighed for vinsmagning.

En god flaske vin

Rigtig mange som elsker vin har måske en vinkælder, vinkøleskab eller på anden vis en form for ”vinafdeling” i hjemmet. Hvis du gerne vil give en god gave, og du ikke har andre idéer, kan en lækker vin være en god idé. Du skal dog først have styr på, om vedkommende er til fransk vin eller måske italienske vine fra Toscana, som eks. en god Bocelli vin. Det er langt fra alle som kan lide begge typer, så derfor skal du sikre dig, at du kender til, hvilken der ønskes, inden du køber en vin.

Vingave

Vil du gerne give andre ting end blot en flakse vin, kan du også prøve dig frem med en flot vingave. Vingaver og vinpakker er ofte kendetegnet ved en god og lækker vin kombineret med andre delikatesser og specialiteter. Det kan eks. være chokolade. Du kan selvfølgelig også vælge at lave en hel kasse med forskellige typer af vin, og på den måde lave en anderledes vingave. Dette kan være en god idé til personer, der ofte køber den samme vin.

Vinilter

En god middag er ikke fuldendt før den er kombineret med en god flaske rødvin. Måske skal vinelsker have en vinilter, så de kan ilte vinen, inden den serveres? Med en vinilter kan du opnå en lækker tilpas iltet vin, og du bestemmer selv, hvilken vinilter, du vil vælge, alt efter dit budget.

Lækker vinoptrækker

Ingen vin uden optrækker! Derfor kan en anden god gaveidé være en vinoptrækker i lækker kvalitet, og som med sikkerhed ikke giver problemer med korkproppen og dermed kork i vinen. Selvom en proptrækkers formål er at åbne vinen, gør det ikke noget, den også er pæn at se på, hvis den ligger fremme.

Flotte vinglas

vinglas

En dyr og god flaske rødvin hører sig til i et flot vinglas. Derfor kan du også gå på udkig efter flotte vinglas, der får vinen til at smage endnu bedre. Vil du flotte dig, kan du vælge nogle dyre krystalglas, som er lavet til forskellige typer af rødvine, for at der kan opnås den bedste smag. Med et par flotte glas i gave, vil vinelskeren elske at dække et flot bord med disse glas.