5 gode grunde til at gå mere i fitness

 

kender du grundende til at gaa i fitnessDer er en stærk tendens i tiden til at fortælle, hvorfor tiden i fitnesscenteret er spildt. Vi synes, at det er på tide at få fokus tilbage på nogle af de gode grunde, der er, til at gå mere i fitness! Listen er ikke udtømmende, så du kan sikkert komme i tanker om flere gode grunde selv.

1.    Send et godt signal

Der er ikke noget mere ydmygende end at indrømme sine fejl – og når fitnessmedlemskabet endnu en gang er mundet ud i manglende motivation og aflyste holdtimer, er du sikkert tilbøjelig til at give op – men nu siger vi det – lad være! Det er så ydmygende at kaste håndklædet i ringen. Så få pakket din sportstaske og kom afsted. Det sender et godt signal til omverdenen, og du får det helt sikkert bedre med dig selv.

Husk at tjekke ind i dit lokale fitnesscenter på Facebook – din sejr skulle jo nødig gå uhørt forbi!

2.    Stort udvalg af proteinbarer

udvalget af muslibarerNogle mennesker bruger proteinbaren som en belønning for at have været i fitness. Det, synes vi, er en rigtig god idé. Der er ofte et kæmpe udvalg af proteinbarer i fitnesscenteret, og lad os nu bare være ærlige: Det er nøjagtig det samme som en Snickers eller Marsbar plus protein og en vitaminpille. Men det er så socialt acceptabelt at spise proteinbarer og drikke protein-shakes, at du næppe bliver bemærket i mængden.

Du kan derfor slippe af sted med at spise proteinbarer som slik, og ingen blinker med øjnene over det. Så nemt slipper du ikke ved bland-selv-slikket, når du blandet 1 kg til sig selv, og ja – kassedamen har problemer med at holde masken, når hun scanner den store slikpose, to poser Kims, en Cocio og en 1,5-liters cola, og du i øvrigt står alene med hele molevitten. Selvfølgelig kunne du bare være ved at købe ind til en hyggelig aften med gutterne, men dit skyldige blik afslører dig mere end du tror.

Så kør da i fitness-centeret efter fredagssnolder i stedet J!

3.    Guf for øjnene

Man skal ikke lede længe på internettet for at finde pæne piger at kigge på, men det er svært at komme uden om, at den ægte vare er bedre. Fitnesscentre er spækkede med letpåklædte piger, der har gode former. Selvom du ikke skal stå og glo åbenlyst, er der ikke nogen, der opdager, at du kigger på pigen på crosstraineren foran dig. Du kan med andre ord smutte i fitness og få lidt guf til øjnene, hvis du kan finde ud af at kigge på en diskret måde.udsigten er god i fitness centret

4.    Hygge med drengene

Hvis du har nogle gode venner, kan fitnesscenteret faktisk være en rigtig god måde at lave noget aktivt sammen på. Det er måske ikke lige så tilfredsstillende for lystcenteret i din hjerne at træne, som det er at drikke øl og spise chips – men det er sundere, og din hjerne udskiller masser af endorfiner, når du er aktiv. Det kan altså hurtigt blive en fed måde at hænge ud på.

Der er tilmed også en god chance for, at din kæreste synes, at det er federe, at du går i fitness og bliver lidt lækker, end når du netop drikker øl og spiser chips med vennerne – så du slår på en eller anden måde to fluer med et smæk her!

5.    Måske bliver du også mere fit

En anden positiv sideeffekt, der kan være ved at gå i fitness, er, at du muligvis kommer i bedre form af det. Det kræver selvfølgelig en reel indsats med maskinerne, og at du ikke går alt for meget amok med proteinbarer og -shakes efterfølgende. Det behøver ikke at være en dødalvorlig sag at svinge sig selv op til at gå i fitness – og nu har du i hvert fald fået vores gode råd til, hvordan du gøre tanken om træning mere tillokkende!