3 plejeprodukter du skal bruge

 

Plejeprodukter til mænd

Mænd og plejeprodukter er måske ikke umiddelbart to ord, der går godt i spænd. Natcreme, antiage-produkter og saltvandspray er nok oftest repræsenteret på kærestens hylde hjemme på badeværelset, og mange mænd ved knap nok, hvad de mange forskellige plejeprodukter skal bruges til – ej heller ikke hvad de gør godt for.

Selvom du er en mand med stort m, er der dog ingen grund til at droppe plejeprodukterne helt. Det findes der rigtig mange gode grunde til – ligesom der også findes rigtig mange plejeprodukter på markedet, der netop henvender sig til mænd.

Kvinderne bruger plejeprodukter for at føle sig lækker og for at føle sig tilpas – og der er vel ingen umiddelbar grund til, at mænd skal snydes for netop den følelse af selvsikkerhed? I denne artikel får du 3 forskellige bud på, hvilke produkter du som mand med fordel kan benytte dig af.

1.      En god natcreme

Fugt er altid godt, og din hud har brug for det. Altid. Du har måske oplevet, at din hud i nogle perioder føles lidt for lille til dit ansigt. Det er tegn på, at den mangler på fugt. Dagcreme er også godt, og vil også bidraget til, at din hud bliver fugtet, men natcreme er et godt sted at starte.

Først og fremmest er det måske nemmere at huske at få brugt cremen, når man ikke er på vej ud af døren om morgenen, og i forvejen er lidt for sent på den. Derudover er det også om natten, at din hud restituerer efter de strabadser, du har udsat den for i løbet af dagen.

Det er vigtigt, at du ikke vælger en hvilken som helst natcreme – og altså ikke bare den billigste på nederst hylde. En natcreme må gerne være fed. Den skal fugte, da huden mister meget fugt i løbet af natten.

2.      Saltvandspray til håret

Saltvandspray til håret

Måske er du typen, der får klippet dit hår hos den billigste frisør, du kan finde, og blot bruger voks til særlige lejligheder. Det er der som sådan heller ikke noget galt med, men du kan altså få lidt mere lækkert hår, hvis du bruger bare lidt tid på det.

Saltvandspray er et genialt produkt til håret – og især hvis tindingerne er begyndt at vise sig, og du er blevet lidt tynd på toppen. Saltvandspray giver håret fylde, og får det til at se livligt og lækkert ud.

Det er nemmere at bruge end voks, og så er det faktisk også langt bedre for både dit hår og din hovedbund. Sprøjt lidt saltvandspray i håret når du kommer ud af badet – det er både hurtigt og effektivt.

3.      Anti-age produkter

Anti-age produkter er ikke længere forbeholdt kvinder, der er på vej ind i overgangsalderen. Det er lige så normalt for mænd at ville se unge og velplejede ud.

Anti-age produkter kan bruges forebyggende der hvor vi vores hud er mest sart. For mange er området omkring øjnene sart og langt mere modtagelig over for hverdagens udefrakommende belastninger. Derudover er det også ofte øjnene, der er med til at afsløre vores alder – eller i hvert fald med til at få os til at se ældre ud, end vi i virkeligheden er.

Der findes mange forskellige typer af øjencremer med anti-age egenskaber, så der er ingen undskyldning: Kom i gang med at forebygge rynkerne – det er nemmere at forebygge end at reparere dem, når den tid kommer.